REGAIN Recyclables BV is een familiebedrijf dat sinds 1997 de kledinginzameling verzorgd voor o.a. gemeenten, charitatieve instellingen en verenigingen. Wij concentreren ons op een schone, kwalitatieve inzameling waarbij een zo hoog mogelijk percentage hergerbuik kan worden gerealiseerd. REGAIN zamelt kleding en schoenen in Nederland, Duitsland en Luxemburg in.

Hieronder vindt u meer informatie omtrent deze inzamelingen.

REGAIN HOLLAND ‘ORIGINAL’
In Nederland zamelen we kleding en schoenen in via gemeenten, charitatieve instellingen en verenigingen. Dit betreft zowel containerinzameling als huis-aan-huis inzamelingen en een ‘huiskamerinzameling’ op onze locatie in Cuijk.

REGAIN heeft zelf geen fijn-sortering en neemt ook geen ‘geroofde materialen’ in.

De Nederlandse inzameling is een zeer schoon product. Het grootste gedeelte van onze inzameling wordt ingezameld via bovengrondse containers die door onze chauffeurs handmatig worden geleegd, waarbij vervuiling en natte kleding direct wordt verwijderd en losse kleding direct wordt verpakt. Alle inkomende inzamelingen worden na aankomst in Cuijk nog eens grondig gecontroleerd door onze ervaren medewerkers, zodat er geen ongewenste artikelen/vervuiling in de inzameling zit.

REGAIN HOLLAND ‘ORIGINAL’ wordt geladen in BIG-BAGS van 1.600KG per stuk, op deze manier laden we in een normale trailer 16.000 – 17.000 KG. In een volume combinatie (120m³) laden we ongeveer 20.000 KG.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

CITYGREENPOINT GERMAN ‘ORIGINAL’
In Duitsland zamelen we zelf in door middel van een nieuw, innovatief inzamelconcept dat door REGAIN is ontwikkeld. Voor meer informatie over CityGreenPoint, kunt u kijken op de website www.citygreenpoint.nl. Door dit concept en de regio waarin wordt ingezameld, is de kwaliteit van deze Duitse inzameling hoger dan normale Duitse inzamelingen.

Deze inzameling geschiedt alleen via bovengrondse containers die door onze chauffeurs met de hand worden geleegd, dus geen losse kleding, geen vervuiling en geen afval. CityGreenPoint ‘Original’ is een schoon product.

Het CityGreenPoint German Original kan op verschillende wijze worden geladen; het is mogelijk om te laden in kleine plastic zakken, hiermee kunnen we in een normale trailer 15.000 tot 16.000 kilogram laden. In een volume combinatie trailer (120m³) kunnen we ongeveer 20.000 kilogram laden. Ook is het mogelijk om te laden in kapzakken van ongeveer 150KG per stuk, hiermee laden we in een normale trailer of 40’HC container 19.000KG

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

REGAIN LUXEMBURG ‘ORIGINAL’
In Luxemburg zamelen we kleding en schoenen in via gemeenten. Dit betreft zowel containerinzameling als huis-aan-huis inzamelingen. Ook hier zorgen de ervaren medewerkers ervoor dat alle vervuiling en natte kleding na de inzameling worden verwijderd en de losse kleding in zakken wordt verpakt.

REGAIN LUXEMBURG ‘ORIGINAL’ wordt geladen in kleine plastic zakken, hiermee kunnen we in een normale trailer 15.000 kilogram laden. In een volume combinatie trailer (120m³) kunnen we ongeveer 18.000 kilogram laden.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Voorwaarden:

– Prijsaanvraag enkel per email
– Goederen onder voorbehoud van beschikbaarheid
– Verscheping-, administratie- en portokosten zijn niet inbegrepen in de prijs (Ex works, 5431 Cuijk – NL)
– Levering enkel mogelijk via bijlage VII procedure na afsluiten EVOA contract, aanleveren vergunning en VIES-check
– REGAIN verzorgt alle documentatie betreffende de levering
– Betaling: 100% vooraf
– Betalingen geschieden enkel en alleen per bank.
– Contante betaling, cheques en kredietbrief worden niet geaccepteerd.